Nettselskap kjøpte Natt&Dag

Natt ble nylig begjært konkurs av sine finske eiere. Internettselskapet Innovation Media AS har snappet opp den økonomisk utfordrede gratisavisen.

På grunn av en ukes frivillig frankrike-eksil bringer vi litt halvgammelt nytt til torgs: Gratisavisen som nekter å dø har lurt mannen med ljåen nok en gang. Og de nye eierne synes svært så tilfreds med kjøpet:
– Vi er svært glade for å ha fått dette i havn. Natt&Dags innflytelse har vært og er betydelig. Avisen har vært fornyende og er blant de få mediene som virkelig har fått taket på målgruppen som er alle annonsørers drøm: De unge, urbane forbrukerne, sier portalsjef i Innovation Media, Anders Brochmann Hansen.

Innovation Media er et lite medieselskap som står bak nettsider som Hybel.no og iBok.no. Selskapet tar med seg Natt&Dags redaksjonelle ansatte videre.

Nyheten om at avisen blir reddet fra nedleggelse nok en gang blir ikke overraskende godt mottatt i Natt&Dag-redaksjonen.
– De siste syv årene har vi hatt så elendige eiere at nesten hvem som helst ville vært bedre. Men det at det ble Innovation Media som tar over tror vi er utelukkende positivt og vi har store forventninger til samarbeidet. Natt&Dag trives bedre med en mindre eier som er personlig engasjert i virksomheten fremfor en stor industriell aktør, sier konstituert sjefredaktør Siri Brockmeier i Natt&Dag.

I oktober fyller avisen 20 år.