New Talents til Oslo Assembly

Oslo Assembly starter avdelingen New Talents og signerer regissør og stillsfotograf Birgit Solhaug samt regiduoen Eirik & Johannes.

95609 9e9e3 original
Fra «Hvite Gutter», som er utviklet og medvirkende blant andre Eirik Hvattum Bjørnstad (t.v.) og Johannes Roaldsen Fürst (t.h.) i Eirik & Johannes.
95610 e4999 original
Film for Care regissert av Birgit Solhaug.

– Oslo Assembly skal være et sted hvor historiefortellere får mulighet til utvikle seg uavhenging av hvor lenge de har vært i bransjen. Vi jobber tettere og utfordrer hverandre i alle deler av produksjonen fra pitch til post, sier kreativ leder Lars Tovik.

Han forteller at de nye signeringene gjør at Oslo Assembly nå kan tilby et bredere spekter film, fra store visuelle produksjoner til nære dokumentariske historier og humor.

– For oss som selskap er det viktig å kunne tilby markedet nye regissører. Skal bransjen utvikle seg må vi også slippe til flere ulike stemmer, sier produsent Jannecke Nordskog.

Eirik & Johannes

Eirik & JohannesEtter endt utdanning som tekstforfattere ved Westerdals har regiduoen Eirik & Johannes jobbet og jobber som serie-skapere, manusforfattere og skuespillere på blant annet TV-serien «Hvite Gutter» produsert av Feelgood SFT.

– Duoen har som spesialitet å snu det hverdagslige og normale til det absurde og ekstreme. Humorserien «Hvite Gutter» har blitt en av Norges mest populære serier blant ungdom og klipp fra serien sirkulerer kontinuerlig på sosial medier, sier Nordskog og Tovik.

Eirik & Johanness skal jobbe med reklame og content marketing innen humor-segmentet.

Birgit Solhaug

Birgit Solhaug studerte film og fotografi ved Napier University i Edinburgh.

Birgit Solhaug

– Etter å ha jobbet flere år som stills-fotograf, både i New York og i Oslo, hvor hun har skutt reklame, dokumentar, portretter og mote, er Birgit nå klar for å starte et nytt kapitel hos Oslo Assembly. Hennes siste prosjekter er for Care, Norway Design og Trygg Trafikk, sier Nordskog og Tovik.

– Birgits uttrykk er visuelt, kontemporært og personlig. Hos Oslo Assembly vil hun skyte dokumentar, content og reklame.

www.osloassembly.no

Fra «Hvite Gutter», som er utviklet og medvirkende blant andre Eirik Hvattum Bjørnstad (t.v.) og Johannes Roaldsen Fürst (t.h.) i Eirik & Johannes.

Film for Care regissert av Birgit Solhaug.