NKS til MediaFront

MediaFront skal hjelpe NKS med å få flere studenter og tilrettelegge for enda bedre nettstudier.

7980 4b085 original

Pitchens utgangspunktet var en nettløsning som skulle fungere sømløst på alle flater, men endte i at MediaFront også får oppgaven med å tenke kommunikasjon og løsninger uavhengig av kanal.

– Underveis i prosessen etter en leverandør til justeringer av NKS sin nettløsning, så vi veldig tydelig synergiene med å legge også selve kampanjebiten hos samme byrå. Etter en meget grundig runde bestemte oss for å legge hele pakka hos MediaFront. Vi opplever MediaFront som dyktige, sultne og nysgjerrige på vår verden, og ser med glede fram til å starte samarbeidet, sier Cecilie Bryner, markedssjef hos NKS Nettstudier.

NKS Nettstudier er et nettverk av veiledere og høyskoler, som sammen skaper et unikt studiested for de som ønsker høyere utdanning. Studiene er spesielt tilrettelagt for nettet.

– MediaFront tror på integrerte tanker satt inn i en helhet, og vi gleder oss stort til å bistå NKS. Ikke bare er de visjonære, de er også en institusjon innen utdanning, som gjennom nesten 100 år har utdannet rundt tre millioner nordmenn, sier Børge Sandengen, daglig leder i MediaFront og rådgiver på prosjektet.