Non-Format skal utforme designkonsept for Visuelt 2011

Grafill er i gang med forberedelsene til neste års Visuelt, og de har knyttet til seg internasjonalt anerkjente Non-Format.

Non-Format, som består av norske Kjell Ekorn og britiske Jon Forss, har base fra Oslo og USA. Designduoen har arbeidet sammen som kreativt team siden 2000.
På rullebladet har de alt fra art direction for The Wire og Varoom, kunder som IBM, Gap, LG, The Economist, Orange og Nike, til artister som David Bowie, Hanne Hukkelberg og The Chap. Og de har utført en rekke design- og illustrasjonsoppdrag for kunder innen mote, kunst og kultur.

– Non-Format er internasjonalt anerkjente, har lang erfaring og kan skilte med arbeider på et ubestridt kvalitetsnivå. Vi har tro på at Non-Format vil bidra til et sterkt og spennende designkonsept på hele Visuelt-arrangementet, uttaler daglig leder i Grafill, Martin Biehl.

Selv sier de om samarbeidet med Grafill:
– Visuelt-samarbeidet er spesielt for oss fordi det er det første helnorske prosjektet vi har arbeidet med på flere år. Det blir spennende å jobbe fram et konsept som kan strekke seg over hele spekteret fra trykksaker til skjermgrafikk, uttaler Kjell Ekorn i Non-Format.