Non-Format stilles ut i New York

Flere av design-duoen Non-Formats arbeider er inkludert i «Beauty», årets Triennale på Cooper Hewitt Design Museum i New York.

70675 455f4 original
70678 a27d6 original
Stills fra kortfilmen «Hello Again», signert Non-Format, Anti og Babusjka.

Non-Format består av norske Kjell Ekhorn og britiske Jon Forss, et selskap med kontorer i Norge og USA, og kunder fra hele verden. De har blant annet jobbet med Nike, Adobe, Rick Owens, Coca-Cola, IBM, The New York Times og musikkmagasinet The Wire, og i fjor høst ble de en del av ANTI, men uten å endre på egen merkevare.

Flere av Non-Formats arbeider er inkludert i Cooper Hewitt’s design Triennale: «Beauty», som foregår fra februar til august 2016. Blant arbeidene i utstillingen er Odd-Magnus Williamsons «MordKnull» (Cappelen Damm), plakatene for Tokyo Type Directors Club og kortfilmen «Hello Again», en seks minutters typografisk odyssé som er produsert i samarbeid med Anti og Babusjka i Oslo spesielt for Cooper Hewitt-utstillingen.

Ifølge museets tekst fokuserer utstillingen på estetisk innovasjon og består av over 250 arbeider fra 63 designere fra hele kloden. De skriver blant annet at «Beauty presenterer arbeider med forbløffende form og forbausende funksjon fra de mest fremragende stemmende på den globale design-scenen».