Nordskar blir styremedlem i Increo

20-årsjubilanten Increo styrker sitt relativt unge miljø med seniorkompetanse innen web og reklamebransjen.

87208 b7956 original
Bransjeveteranen Nils Petter Nordskar går inn i styret til Increo.

Nils Petter Nordskar blir første eksterne styremedlem i Increo siden oppstarten av byrået i 1997. Nordskar er dreven tekstforfatter, journalist og rådgiver, med styreerfaring fra ulike typer startups og kommunikasjons-selskaper både i Norge og i utlandet. Allerede i 1981 etablerte han sitt eget byrå, Nordskar&Thorkildsen, som ble solgt til Leo Burnett og kåret til Norges beste reklamebyrå en rekke ganger. På 90-tallet var han daglig leder og en av gründerne av internettselskapet New Media Science, i dag børsnoterte Bouvet. Senere har han vært gründer i Virtual Garden og Innoventure. For tiden jobber han som entreprenør med appen SIHEIDU, som lanseres på nyåret.

Det nye styremedlemmet ser fram mot å bidra til selskapets ytterligere utvikling i tiden som kommer.

– Jeg har lagt merke til Increo over lang tid, og vet at de kan levere digitale løsninger fullt på høyde med de enda mer kjente selskapene i både Oslo og Trondheim. Det er en stund siden jeg sist satt i et styre for et teknologimiljø som dette, og det gleder meg at de nå satser enda sterkere på kombinasjonen av teknologi, digital markedsføring og historiefortelling, sier Nordskar.

Daglig leder Morten Wikstrøm gleder seg over å ha fått Nordskar med på laget.

– Nils Petter er helt klart et positivt tilskudd for Increo. Han vil uten tvil tilføre selskapet erfaring og kompetanse som vil komme både oss og kundene våre til gode, sier Wikstrøm.