Nordvik går til Unfold

Eiendomsmeglerkjeden Nordvik girer opp satsingen på digitale løsninger og velger Unfold som langsiktig partner på produktutvikling.

Nordvik til Unfold
Fra venstre: Bjørnar Førre Skogstø (Nordvik), Ida Myhre (Unfold), Marita Viken (Unfold), Martin Anmarkrud Kiligitto (Nordvik), Andreas Ziener (Unfold), Greg Lusk (Unfold), Robert Bue (Nordvik), Kristianne Sylte Swensen (Nordvik).

Nordvik inngår et samarbeid med NoA-selskapet Unfold om design og utvikling av digitale løsninger for kjedens meglere og deres kunder, som skal selge eller kjøpe bolig.

– Som Norges raskest voksende eiendomsmeglerkjede vil vi utstyre meglerne våre med verktøyene de trenger for å levere den beste opplevelsen og score skyhøyt på kundetilfredshet. Å investere i digitale tjenester som effektiviserer arbeidshverdagen deres og forenkler salgsprosessen for kundene våre vil bidra til å skille oss ut i markedet, tiltrekke de beste meglerne og selge enda flere boliger fremover, sier Martin Anmarkrud Kiligitto, administrerende direktør i Nordvik Bolig.

Vant frem i tøff konkurranse

I fjor høst gjennomførte Nordvik en større prosess med vurdering av flere miljøer, hvor Unfold gikk seirende ut som foretrukket samarbeidspartner.

– Unfold viste en helhetlig forståelse for oppgaven, fokus på godt håndverk, og en fleksibel tilnærming til digital produktutvikling som gjorde at de skilte seg ut i konkurransen med de andre. Med erfaringen og spisskompetansen de har innen bolig- og eiendomsmarkedet, er vi trygge på valget og ser allerede at samarbeidet begynner å levere betydelig verdi for oss, sier Robert Bue, teknologidirektør i Nordvik Bolig.

En spesielt god match

– Vi fant tonen med Robert og gjengen i Nordvik fra første møte. De er en spesielt god match for modellen vår med små, tverrfaglige team som kan levere resultater fort, siden de selv sitter med mye teknologisk kompetanse og solid brukerforståelse, kombinert med et tydelig mandat og en ambisiøs målsetning, sier Andreas Ziener, Chief Product Officer i Unfold.

Arbeidet er allerede godt i gang, med et dedikert produktteam fra Unfold som jobber med Nordvik for å identifisere, designe og bygge løsninger.

– Vi har funnet frem til en nokså unik samarbeidsmodell etter mange år med produktutvikling for både store konsern og oppstartsselskaper. Vi jobber i tverrfaglige team med strategi, design, innhold og teknologi som sitter samlet her på huset, og dermed drar nytte av all kompetansen som finnes i Unfold, samtidig som vi er svært tett på selskapene vi jobber med, sier Ziener.

Om selskapene

Unfold har i dag rundt 25 faste ansatte, med et tilsvarende antall tilknyttede frilansere, som jobber i produktteam for selskaper som Mestergruppen, Dibber, OBOS, Anton Sport og Hesselberg. Unfold er en del av det nordiske byrånettverket The North Alliance (NoA). Nordvik er Norges raskest voksende eiendomsmeglerkjede og har i dag 34 meglerkontorer som til sammen har rundt 400 ansatte. I tillegg har Nordvik eget oppgjørskontor, regnskapskontor og franchisegiverselskap.