Norges største kreative studentkonkurranse søker engasjerte medstudenter

Gullkalven 2023 er i gang, og nå er årets lederteam ute for å finne engasjerte sjeler fra den kreative studentsfæren til å være med på å organisere arrangementet.

Bildepresse kopi
Gullkalvens lederteam, fra venstre: Emilie Wolden, Camilla Tairi og Helge Nicolaysen. Foto: Son Lam

I år består Gullkalvens lederteam av Camilla Tairi, Helge Nicolaysen og Emilie Wolden, som alle går på Reklame på Kristiania.

– Etter at mange byråer forrige uke åpnet dørene for fullt med mappevisninger, vises det at det ropes etter nye kreative sjeler. Norges største kreative studentkonkurranse, Gullkalven, skal være med på å feire nettopp dette. Derfor trenger vi engasjerte medstudenter som vil være med å gjøre dette til tidenes beste Gullkalven!, forteller de.

Lederteamet tok også del i fjorårets arrangement, noe som har gitt nyttig kunnskap.

– Dermed har vi tatt med oss forbedringer og erfaringer fra fjoråret. Vi kan love at det vil eskalere til et nytt nivå i år, det er altså bare til å glede seg!

Vil skape Gullkalven-magi

Gullkalven er Norges største kreative studentkonkurranse, og har i over 30 år gitt reklame- og kommunikasjonsbransjen et innblikk i hva som rører seg blant fremtidens kreatører.

– Vi trenger folk som kan hjelpe oss med PR, sponsorrekkruttering, visuell utforming, event og økonomi-team, forklarer ledertrioen. – Vi håper at engasjerte sjeler fra alle kreative skoler vil være med på dette, slik at vi, som fremtidige kollegaer, kan samarbeide for å skape noe magisk.

Har du lyst til å være med? Da kan du sende en mail til gullkalveninfo@gmail.com.