Norgesvennen Tappert er tilbake

Nei, vi snakker ikke om Horst Tappert, men Johan Tappert. Norgesvennen Johan Tappert har tidligere regissert reklamefilmer for flere av de største merkevarene i Norge og skal fremover lage film med Wemake.

Johan Small1 1800x1129
Regissør Johan Tappert, en av gründerne bak legendariske Folke Film, skal nå lage reklamefilm i Norge for Wemake.

– Min mormor var norsk och jag har alltid känt mig hemma i Norge. Jag uppskattar verkligen att samarbeta med norska kreatörer. När jag får manus från Norge pirrar det till lite extra. Det här kommer bli kul!, sier Johan Tappert.

Regissøren var tidligere representert av Motion Blur og var sammen med Tobias Bergman en av gründerne bak legendariske Folke Film. Både Tappert og Bergman er nå hos Wemake.

– Målet är att göra riktigt bra reklamfilm. I Norge. Wemake har kompetens och drive för att göra just det, så jag tror att det blir en perfekt match. Ser mycket fram emot att få vara med i gänget!

Produsent i Wemake, Eivind Sæther, er naturligvis svært fornøyd.

– Tappert er en komplett regissør med svart belte i reklamefilm: han er sterk på historiefortelling, har god komisk timing og er dessuten svært visuell. Heldigvis for norsk reklamebransje er han heller ikke opptatt med Netflix, så her er det bare å kjenne sin besøkelsestid og ta kontakt før strømmerne tar han.

Se Johans filmer her.