Norsk OL-håp i nytt mobilspill

Mobilspillet «Mr. Melk» har passert over én million nedlastinger og nå lanseres egen OL-versjon der han konkurrerer mot OL-håper Tiril Sjåstad Christensen.

42346 388da original

I den nye versjonen av «Mr. Melk Winter Games», et gratisspill for mobil og brett, kan du duellere mot Tiril Sjåstad Christiansen, X Games-vinner og deltager på det norske Freeski-landslaget.

– Siden vi lanserte den første versjonen av «Mr. Melk Winter Games» i 2012, er spillet lastet ned mer enn én million ganger, hvorav halvparten i Norge. Vi er veldig stolte over at Tiril stiller opp i duell med Mr. Melk, og lover at hun ikke er lett å slå i løypa!, sier Sture Nicolaysen i TineMelk sponsor av Freeski-landslaget.

«Mr. Melk Winter Games» er et fartsfylt 3D-actionspill hvor du kan gjøre en rekke akrobatiske triks på ski og snowboard. Spillet er tilgjengelig for både iOS og Android, og er utviklet av det norske reklamebyrået Hyper i samarbeid med Rock Pocket Games.

– Mobilen er en sentral del av livene våre, både til nytte og underholdning, og dermed også i markedsføring. Populariteten til «Mr. Melk Winter Games» viser at spillinnhold med høy kvalitet kan få mange til frivillig å engasjere seg i en merkevares univers, sier Fred Hauge, rådgiver i reklamebyrået Hyper.

– Til sammen har spillerne tilbrakt mer enn 37 år i «Mr. Melk Winter Games».

Kvalitet i alle ledd

– Mr. Melk Winter Games er et godt eksempel på at kvalitet i alle ledd, fra gameplay, det visuelle, til musikk og lyd, er en nødvendighet for å lykkes i et meget krevende landskap. Spillet konkurrerer mot de beste håndholdte spillene i inn- og utland, men likevel blir spillet lastet ned hyppig, selv to år etter lansering av originalversjonen. sier Jørgen Djuve, produsent i Hyper.