Norsk-regissert Coldplay-video tar av

Animasjonsdepartementet-regissør John Christian Apalnes har regissert og animert musikkvideoen «All I Can Think About is You». På sjette dagen etter den ble sluppet har den over fem millioner visninger på YouTube.

85571 f5841 original

Coldplay grubler over både jordiske og kosmiske spørsmål i sin nyeste såkalte lyric-video for «All I Can Think About is You», det første sporet på bandets kommende fem-spors EP, «Kaleidoscope», som blir tilgjengelig for nedlastning og streaming i juli.

Videoen tar oss fra menneskehetens begynnelse, gjennom tid og rom, og ut i verdensrommet, og har til nå nådd fem millioner visninger på YouTube i løpet av en veldig snau uke. Den er produsert uten mellommenn for Coldplay som hadde lagt merke til John Christian Apalnes’ (også kjent som I Saw John First) arbeid og booket ham direkte.

EP-en «Kaleidoscope» innholder i tillegg den tidligere utgitte «Hypnotised» og en ny liveversjon av bandets samarbeid med The Chainsmokers, «Something Just Like This», i tillegg til Brian Eno-komposisjonen «Aliens» og Big Sean-samarbeidet «Miracles (Someone Special)».