Norske student-team vant gull, sølv og fire merits i Young Ones

Trym Aasheim & Jakob August Andresen, Baard Røthe & Simen Elverhøy og Gard Bekk Wanderoy & Nicolai Vogsted Drange hevdet seg i den internasjonale studentkonkurransen fra The One Club.

Image 6483441
Simen Elverhøy og Baard Røthe vant Silver Pencil i Young Ones for «Mine for a Mine».
Image 6483441 1
Nicolai Vogsted Drange og Gard Bekk Wanderoy vant en Merit i Young Ones for «Plus Petition».
Image 6487327
Gard, Simen, Baard og Nicolai var til stede i New York for drøyt ti dager siden for å ta i mot prisene.
Image0
Trym Aasheim og Jakob August Andresen vant Gold Cube og tre Merits i årets Young Ones. De jobber i dag som team i ANTI.

Tidligere i mai ble vinnerne i Young Ones Student Awards fra The One Club for Creativity offentliggjort, og selv om vi er lovlig sent ute med nyheten er det fremdeles verd å nevne de norske vinnerne i konkurransen, som er to team fra Westerdals, samt et team av tidligere westerdøler som nå jobber i ANTI.

«The Beer Harmony» for Budweiser av Trym Aasheim og Jakob August Andresen vant i fjor en Gold Pencil i samme konkurranse, og vinner i år en Gold Cube i søsterkonkurransen Young Ones ADC i kategorien Experiential Design: Innovation. Den samme jobben vant også en Merit i kategorien Advertising: Promotional Items. «The Beer Harmony» vant for øvrig sølv i studentkategorien i Gullblyanten tidligere i år.

Aasheim og Andresen vant i tillegg to Merits for jobben «LetsTalk» for WhatsApp i kategoriene Design for Good: Integrated og Interactive: Social Media.

– Utrolig moro å vinne gull på studentarbeidet vårt! Nå får vi bare jobbe på og vinne gull på voksengreier også!, sier Trym og Jakob i en kommentar. De to jobber i dag som team i ANTI.

To team fra Westerdals vant også høythengende premier i samme konkurranse: Baard Røthe og Simen Elverhøy vant Silver Pencil for «Mine for a Mine» som var oppgavesvar på briefen til spillutvikleren Activision Blizzard.

Westerdølene Gard Bekk Wanderoy og Nicolai Vogsted Drange hadde også besvart briefen fra Activision Blizzard og vant en Merit for «Plus Petition».