Nr14 slipper løs stemmene

Nr14 har sluppet løs hundrevis av stemmer, slik at du kan dra på online oppdagelsesferd i stemmearkivet deres.

Alexadner og john
Alexander Bellizia og John Aarvik.

– Aldri før har så mange norske stemmer ligget ute online og søkbare på et sted. Dette skal være et nyttig verktøy for alle som trenger å få spilt inn en voiceover, sier produsent John Aarvik i Nr14.

– Vårt mål har vært og gjøre det enda enklere og kjappere for kundene våre å finne stemmer som de kan bruke på prosjektene sine. For å få det til , har vi en løsning som er så digital og nice, synes vi da, at den lar folk søke, lytte, «like» og med et klikk lage sin egen favorittliste. Favorittlisten , som man kan legge inn egne kommentarer i, kan man enkelt sende til seg selv eller en venn, forklarer produsenten.

NR14 skal fortsatt caste voice til produksjonene de jobber på.

– Men når vi sitter låst i en godkjenning på en reklameproduksjon, og en annen kunde har dårlig tid, så er det veldig greit at kunde og byrå enkelt kan lytte på forskjellige stemmeprøver uten å vente på forslag fra oss, forklarer lyddesigner Alexander Bellizia.

– Og i disse tider der folk fortsatt sitter spredt rundt, så skal dette verktøyet gjøre «finne en voiceover» prosessen enda enklere og kjappere.

– Stemmearkivet er fylt opp med flere hundre skuespillere og voiceovere, og vi fyller stadig på med nye demoer, avslutter Bellizia.