Ny daglig leder i MK Norway

Endelig kan Svein Roger Selle få lov til å degradere seg selv: Ny daglig leder er Britt Hege Karlsen, tidligere prosjektleder i selskapet. Karlsen blir byråets 3. leder på 42 år.

6231 c78d1 original

Britt Hege Karlsen går inn som daglig leder i reklamebyrået MK Norway. Svein Roger Selle vil fortsette i byrået og skal være byråleder med ansvar for eksisterende og nye kunder.

– Vi startet prosessen med å finne en ny daglig leder for flere år siden, da vi ønsket å hente noen eksterne til å lede selskapet. Erfaringene vi har gjort oss er at interne krefter fungerer aller best til dette. Britt Hege Karlsen er selskapets tredje daglige leder på 42 år. Ganske unikt i norsk sammenheng, sier Svein Roger Selle.

Snakket byrå til frokost.
– Britt Hege Karlsen er et ektefødt byråbarn som snakket byrå til frokost i heimen. Med en far som drev byrået som nå har blitt til Oktan, og med over 20 års egen byråerfaring er hun kanskje mer enn noen skikket til å lede et byrå som nå satser offensivt fremover, sier Svein Roger Selle.

Karlsen har foruten MK, erfaring fra Oktan og Publicis, samt Danielsen Reklamebyrå. Hun har over 20 års erfaring fra bransjen, er utdannet medierådgiver og bedriftsøkonom. Hun tiltrer stillingen 1. august.

Vokser videre.

– MK vokser både faglig og geografisk. Mitt fokus nå vil være å rigge MK for en fortsatt god utvikling, og sørge for at selskapet også vokser organisatorisk nå som vi har tatt steget opp blant landets ledende byråer, sier Britt Hege Karlsen.

MK har gjort seg bemerket med å vinne blant annet Stellaprisen 2011 og Hegnars Busines-pris. Selskapet ble også rangert som nr. 2 i Norge på evne til langsiktig merkevarebygging i Kampanjes Byråprofil. Selskapet arbeider nå med å gjøre selskapet mer internasjonalt.

MK har i dag 25 ansatte, og arbeider blant annet med Q-Meieriene, Mitsubishi Motors Norge, O.Kavli, Chess, NextGenTel, Fjord Norge, StorBergen, Hansa Borg Bryggerier/Schweppes.

På bildet: Britt Hege Karlsen og Roger Selle. Foto: MK