Ny kreativ ledelse i Scandinavian Design Group

Nicklas Haslestad og Thomas Ramskjell Larsen blir kreative ledere i SDG. De har jobbet i byrået henholdsvis tre og fem år.

DSCF4674 SDG
Fra venstre: Nicklas Haslestad og Thomas Ramskjell Larsen blir kreative ledere i SDG. Her avbildet i deres nye kontorlokaler på Deichman.

– Nicklas og Thomas har vært en del av SDG-laget siden vi startet en endringsreise i 2017. De har vært helt sentrale i denne prosessen og fortjener mye av æren for det SDG står for på design i dag, sier CEO i SDG, Anne Marie Brady.

– Akkurat derfor er det så fantastisk at disse to har takket ja til oppdraget om å lede arbeidet med å ta SDG til enda nye høyder. Begge er multidisiplinære designere, med spisskompetanse innenfor hvert sitt felt. De utfyller hverandre godt, er strategiske og vil alltid holde designfanen høyt. I tillegg er de gode lagspillere, med et velutviklet vinnerinstinkt. De er unge, sultne designere som har bestemt seg for at de sammen med resten av laget skal gjøre sitt ypperste for at SDG blir den beste versjonen av seg selv. Dette har vi allerede sett begynnelsen av i årets nasjonale og internasjonale designkonkurranser, sier Brady.

– SDG er et designbyrå med sterke røtter i norsk designhistorie. Med over 30 år på baken, blir det gøy å få være med å lede en ny æra. Et selskap i stadig vekst og en bransje i konstant endring, blir det åpenbart en stor utfordring også. Vi har fått prøve oss en liten stund nå, som vi håper og tror har gått bra. Det må nesten resten av gjengen få svare på. Vi gleder oss!, forteller Nicklas og Thomas.

Scandinavian Design Group teller i dag 48 ansatte. Byrået har nylig flyttet til Deichmans nye praktbygg i Bjørvika.