Ny ledelse i Isobar

Michael Legendre tar over som byråleder, mens Charlotte Roppen rykker opp til kundedirektør i Dentsu-byrået Isobar Norge.

Charlotte og Michael Isobarx
Michael Legendre og Charlotte Roppen.

Begge ansettelsene er interne. Legendre har fungert som midlertidig byråleder siden februar mens Roppen kommer fra stillingen Head of Operations som hun har hatt i tre år.

– Det er alltid en glede og en styrke å kunne rekruttere ledere fra egne rekker. Michael ble kastet inn i denne rollen og har på imponerende vis ledet byrået gjennom en svært utfordrende tid og rigget Isobar for videre vekst i et av våre viktigste satsingsområder, sier Paal Fure, CEO for Dentsu i Norge og Nord-Europa.

– Tidenes no-brainer

Charlotte Roppen overtar det overordnede ansvaret for kundeporteføljen til Isobar Norge, bestående av selskapet som Spar, Møller Mobility Group, Coca-Cola, Bama, Mester Grønn og Elkjøp.

– Charlotte er et av de få menneskene som har stålkontroll på både kreative prosesser, markedsføringsteknologi, lønnsomhet og kundeledelse. Det var tidenes no-brainer å tilby henne stillingen som kundedirektør, sier byråleder Michael Legendre.

– Jeg gleder meg til å ha større ansvar i arbeidet med å kombinere kreativitet med teknologi, og gjøre Isobar til den mest spennende, effektive og relevante samarbeidspartneren til merkevarer som har ambisiøse planer for sin digitale tilstedeværelse, sier den nye kundedirektøren.

I tillegg til Charlotte og Michael består ledergruppen i Isobar Norge av Ville Sivonen, Magnus Bettum og Kristin Seljelid.