Ny leder i SDG

Anne Marie Brady har fått rollen med å skape nye Scandinavian Design Group i Norge. Hun tar over etter Jannicke Øiaas som har vært i selskapet i 10 år, de siste fem årene som daglig leder.

82605 c920f original
Richard Bonner-Davis og Anne Marie Brady.

– SDG er på utrolig bra sted akkurat nå. Vi opplever vekst på alle områder, men kanskje spesielt innenfor utvikling og design av tjenester i digitale grensesnitt. Mange aktører har nok innsett at skal de lykkes i markedet er både kreativt design og merkevareopplevelse avgjørende suksessfaktorer, sier Jannicke Øiaas.

– I tillegg flytter hele Brandlab inn på brygga i løpet av våren. Først av alt betyr det at vi blir dobbelt så mange flinke hoder, samtidig som vi styrker oss ytterligere innenfor merkevareledelse, kultur og internkommunikasjon. Sammenslåingen av byråene er del av en ambisiøs nordisk satsning. Pågangen fra kunder er utrolig bra, og vi kommer også til å styrke laget ytterligere fremover.

– Med nye eiere og lederskap med økt fokus på Norden, er det naturlig at veien videre for selskapet vurderes. Jeg inviterte Anne Marie Brady til å være med på reisen i SDG som min nestkommanderende, og hun har gjort en meget god jobb etter at hun kom om bord. Hun vil nå bringe selskapet videre. Vi to vil jobbe tett sammen den siste måneden for å sikre god kontinuitet, sier Øiaas.

Utfordrende rolle

Da Øiaas tok over som daglig leder etter Jens Bonesmo i 2012 sto utfordringene i kø. Mange nøkkelpersoner sluttet og kunder fulgte med.

– Jannicke påtok seg en utfordrende rolle for fem år siden. Under hennes lederskap har SDG opprettholdt posisjonen som det ledende designbyrået i Norge, og hun har bidratt til å skape og videreføre flere toneangivende norske merkevarer. Lønnsomheten har i løpet av denne perioden økt betraktelig og Jannicke har skapt en solid plattform for videre vekst, sier Richard Bonner-Davies, President i McCann Nordics.

Han forteller at det nå jobbes med en ny strategi og en ny organisering for Scandinavian Design Group.

– Vi tar det beste fra begge virksomheter og skaper et slagferdig byrå både i det norske og i det skandinaviske markedet. Fra 1. april vil vi være ett selskap og i løpet av våren flytter vi sammen på Aker Brygge.Annonse: