Ny partner og kreativ leder
 i Go Electra

Go Electra og regissør Johan Kaos tar forholdet et steg videre. Nå trer Kaos inn som både partner og kreativ leder i produksjonshuset.

Go Electra Johan Kaos
Johan Kaos går inn på eiersiden og tar over som kreativ leder i Go Electra. Foto: Go Electra

Johan Kaos har vært involvert med Go Electra i lang tid allerede, først som kunde av etterarbeidsavdelingen gjennom mange år, og siden 2019 som regissør. Det siste året har han sammen med produsent Stine Hope bygget opp en ny reklameavdeling med fire regissører.

Kaos tar over jobben som kreativ leder fra Håvard Arnstad, som fortsetter i rollen som rådgiver og daglig leder.

– Johan har en kreativ kraft og en faglig styrke som vi er svært glade for å ha på laget vårt. Dette vil gi stor verdi for oss som jobber i Go Electra - og alle kundene våre, sier Arnstad. – Vi så tidlig at Johan er en type som har det lille ekstra, og vi er veldig glade for at han nå er med som en del av grunnfjellet i selskapet.

Johan Kaos har bakgrunn som regissør, produsent, barnebokforfatter og filmviter. Han er for tiden aktuell med barneboka og kortfilmen «Robin og Planeten», og har tidligere regissert spillefilmen «Pornopung».

– Go Electra er en kjempefin familie med utrolig dyktige folk. Siden vi har både produksjon og postproduksjon under samme tak, er dette et supert sted for å utvikle talenter, lage gode produksjoner og skape gode prosesser. Da jeg var kunde her tenkte jeg at jeg hadde funnet en slags hemmelig perle i bransjen. Jeg er kjempeglad og stolt over at jeg nå får lov til å ta over det kreative rattet og bidra til at våre leveranser når stadig nye høyder, sier Kaos.

Go Electra har i dag 18 ansatte og består av tre avdelinger: Reklamefilm, merkevarefilm og postproduksjon.