Ny produsent i Barbosa Film

Barbosa Film har nylig ansatt produsent Lotte Sandbu. Hun ble uteksaminert fra Den norske filmskolen i sommer, og vil være et viktig tilskudd til Barbosa Films serie- og spillefilmsatsing.

90136 60709 original
Nina M. Barbosa Blad (t.v.) og Lotte Sandbu.

Barbosa Film har nylig ansatt produsent Lotte Sandbu, som nylig ble uteksaminert fra Den norske filmskolen. Barbosa Film fokuserer på å løfte frem kvinnelige talenter, og selskapet drives av daglig leder og hovedprodusent Nina M. Barbosa Blad samt søsteren Liv Joelle Barbosa Blad, som er regissør.

Kortfilm-Amanda

I fjor vant selskapet Amanda-prisen for beste kortfilm under Filmfestivalen i Haugesund med «Min Søster» regissert av Liv Joelle Barbosa Blad. De er også aktuelle med kortfilmen «Weight of Spring» som har gjort seg bemerket på det internasjonale festivalmarkedet, regissert av Erika Calmeyer.

Fremover ser de for seg å satse enda tyngre på det lange formatet, ifølge Nina M. Barbosa Blad.

– Vi jobber målrettet mot dette, enten det er serier eller spillefilm. Vi har allerede fire spillefilmer og to serier i utvikling. Jeg vil si at vi er et selskap som tør å ha store ambisjoner, forteller hun.

– Lys fremtid i filmbransjen

Nettopp derfor føltes det naturlig å utvide, forteller produsenten.

– Hun imponerte meg stort med sin «SHE-PACK», den fantastiske avgangsfilmen fra Den Norske Filmskolen, regissert av Fanny Ovesen. Lotte har en veldig lys fremtid i filmbransjen, sier Barbosa Blad.

Nyansatt produsent Lotte Sandbu mener Barbosa Film har en unik stemme som hun er veldig glad for å bli en del av.

– Barbosa er et nytt selskap som satser på aktuelle og unge talenter, og har et mål om en variert samling av mennesker i teamet sitt. Dette synes jeg er spennende og viktig i dagens filmbransje.