Ny regissør til Bigmouth

Unge Rebecca Wirkola Kjellmann (25) er nyeste tilskudd i registallen til det nyoppstartede produksjonsselskapet Bigmouth.

85434 dd04a original
Musikkvideoen til «DNA» av Sandvika-bandet Lovespeake, regissert av Rebecca Wirkola Kjellmann.

Rebecca Wirkola Kjellmann er ny regissør hos Bigmouth.

Rebecca Wirkola Kjellmann

er en 25 år gammel regissør og manusforfatter som gikk ut fra Westerdals med bachelor i Film og TV i 2014. Hun har hovedsakelig erfaring fra kortfilm, musikkvideoer, dokumentar og TV. Hun har regissert flere dokumentar og fiksjonsserier for NRK, henholdsvis NRK P3, NRK Super samt også en del for promoavdelingen.

– Mye av det hun har jobbet med er innen humor og underholdning hvor hun har hatt muligheten til å jobbe uten spesielt mye kreative begrensninger eller fokus på de mer standardiserte formene, forteller produsent og regissør Marius Soma.

Film, tv og sosiale medier

– Rebecca har særlig arbeidet med unge målgrupper, og har erfaring også fra kommunikasjon gjennom film og bilder i sosiale medier, eksempelvis «Line dater Norge», hvor sosiale medier var en aktiv plattform som ga en ny dimensjon til historiefortelling på alle sosiale plattformer, fortsetter han.

– I tillegg til å være en sterk historieforteller, noe hun har bevist etter å ha regissert flere NRK-serier, har hun et sterkt visuelt blikk. Visuelt slående bilder, sammen med sterk cast og dyktig personregi gjør at filmene hennes blir lagt merke til, avslutter Soma.

Wirkola Kjellmann er to ganger nominert i årets Kortfilmfestivalen, i kategoriene beste kortfilm og beste musikkvideo.

Her kan du se et utvalg av filmene hennes.


Musikkvideoen til «DNA» av Sandvika-bandet Lovespeake, regissert av Rebecca Wirkola Kjellmann.