Ny runde med Departementets Omreisende Animasjonsfestival

For femte gangen reiser Animasjonsdepartementet rundt til forskjellige byråer og kreative miljøer og viser fram de fineste, morsomste og mest originale animasjonsfilmene.

Plakat doax
Doa 22 ts x

– Jeg vil gjerne gjøre oppmerksom på at vi nå kjører en ny runde av «Departementets Omreisende Animasjonsfestival», DOA for short, forteller produsent og departementsråd Jakob Thommessen.

Dette er den 5. gangen produksjonsselskapet reiser rundt til reklamebyråene for å misjonere om animasjonens fortreffelighet. Med koronaen så har det nødvendigvis vært en lang pause, men nå er de tilbake for fullt.

– Som vanlig så viser vi et 30 minutters program med animasjon kuratert av de ansatte i Animasjonsdepartementet. Ingenting vi har laget selv, men alt i animasjonsfilmens tjeneste!, forteller Thommessen.

– I år samarbeider vi med kombuchaprodusentene Empress som vil servere leskende drikke til festivaldeltagerne, legger han til.

Byråene som får besøk er: Pol, Per Høj, TRY, Kitchen, SMFB/Dinamo, Anorak, Los&Co, Los&Co Drammen, WAL, NORD DDB og Morgenstern.

Årets offisielle vignett er laget av Ole Magnus Saxegaard.