Nye Veier til Knowit

Nye Veier AS har valgt å signere ny kontrakt for byråtjenester med Knowit.

Knowit Nyeveier 16 02 23
Fra venstre: Ingvild Bergsaker (Knowit), Petter Andersen (Knowit), Christian Altmann (Nye Veier), Anders Aunbu (Knowit), Geir Gjervan (Nye Veier), Anders Asheim (Knowit), Janecke Løyning (Knowit), Roar Skotte (Knowit).

Etter en byråkonkurranse der flere av landets byråmiljøer kjempet om oppdragene fra den statseide vei- og baneutvikleren, falt valget på Knowit

– Vi er imponerte over kvaliteten på mange av de innsendte bidragene, sier kommunikasjonsdirektør Christian Altmann i Nye Veier. – Når valget falt på Knowit skyldtes det en overbevisende kombinasjon av at de forstår oss og kompleksiteten i vår virksomhet, at de har mye relevant erfaring fra samferdsel og at de kan løse et bredt spekter av oppgaver, fra årsrapport til LinkedIn-poster, under samme tak.

På Tullinløkka er teamet fra Knowit minst like tilfreds. – Vi er alltid en outsider i reklamesammenheng, men stiller med både dybde og bredde i kompetansen, sier ansvarlig rådgiver Anders Aunbu.

– Stadig flere aktører får øynene opp for fordelene ved å se kommunikasjon, design og digital utvikling i sammenheng når de velger samarbeidspartner. Nå er vi skikkelig stolte av og glade for å ha fått tillit fra en vesentlig aktør som Nye Veier.

Kjerneteamet hos Knowit består av prosjektleder Ingvild Bergsaker, digitalspesialist Roar Frivold Skotte, formgiver Janecke Løyning og kreatørene Anders Asheim og Petter Andersen, i tillegg til Aunbu.