Nyetablert designbyrå i Lillesand

Etter at Merete og Monica sluttet hos Recommended og startet eget designbyrå, har de i løpet av kort tid opparbeidet seg en solid kundebase, og vunnet en pris.

6135 81668 original

Monica Bull og Merete Furu Haarklau har startet sitt eget byrå. De har sin bakgrunn fra Norges Kreative Fagskole, og flere år i Recommended. I juni 2010 åpnet me&du dørene for ny business.

Tatt godt i mot av lokalsamfunnet. Den gjeve utmerkelsen «Årets Nyetablerer i Lillesand 2010» ble på tirsdag denne uken tildelt designbyrået me&du.

Kandidatene til prisen er blitt vurdert etter kriterieriene nyskapende, fremtidsrettet samt potensial for antall arbeidsplasser.

– I og med at IKEA også har etablert seg i Lillesand i 2010 er det ekstra staselig at me&du har blitt lagt merke til på en slik positiv måte, sier jentene.

Ordfører Arne Thomassen uttrykte seg på denne måten ved utdelingen:
– me&du er en ny og spennende bedrift i en tøff og krevende kommunikasjonsbransje. I 2010 tok to modige jenter sjansen på å hoppe av fra det kjente, for å starte for seg selv i Lillesand. Vi setter stor pris på me&du, og er glade for at Merete og Monica tok sjansen. Og dette er bare starten. Vi ser frem til å følge den videre utviklingen, og gratulerer med en velfortjent pris for Årets Nyetablerer i Lillesand!

Foto: Thor Børresen

Fra høyre: Ordfører Arne Thomassen, Merete Furu Haarklau, Monica Bull Ryder, Kristian Råmunddal (daglig leder i Lillesand Vekst) og Ørjan Knutson (banksjef i Sparebanken Pluss i Lillesand).