Nytt designbyrå ser dagens lys

Etter flere år i Bekk Consulting starter Live Lømo, Andreas Svendby og Marta Magnus opp eget designbyrå på Majorstua i Oslo.

57904 949fc original

Både Live Lømo, Andreas Svendby og Marta Magnus har jobbet med store offentlige og private bedrifter som NAV, Get, Sparebank 1, Telenor, Posten, SG Finans og DNB.

– I Eye Eye skal vi foksere på konsulenttjenester, rene designoppdrag samt lage egne produkter, forteller kreativ leder og seniordesigner Marta Magnus.

Medarbeiderne presenteres slik:

Marta Magnus er utdannet grafisk designer fra KHIO og NABA i Milano. Hun har jobbet i Mediafront og åtte år som konsulent i Bekk, og har bred erfaring innen typografi, visuell identitet og universell utforming på digitale løsninger. Hun har hatt verv som faggruppeleder i Bekk og har vært representant i Visueltutvalget. Hun har også vunnet flere priser i Visuelt.

Live Lømo har 15 års erfaring med grafisk design innen digitale medier. Hun har designet nettsider, selvbetjeningsløsninger og mobilapper for flere av Norges største merkevarer mens hun var i Bekk. Før dette har hun også lekt seg med skjermdesign for bil, programvare og mobilspill samt netthandel-løsninger. Live har blant annet mottatt Merket for god design.

Andreas Svendby er byråets tekniske alibi. Han har studert alt fra romfysikk til matematikk, men slo seg endelig til ro med en master i informatikk. I Bekk jobbet han med selvbetjeningssløsninger for en stor offentlig organisasjon. Andreas er en racer på front-end og back-end og han har god erfaring med responsiv design og universell utforming.