Ny aktør innen fornybar energi satser i Europa med norskt byrå

Det lille norske byrået Design Container ble valgt til å bistå det London-baserte investeringsselskapet VR Capital med storsatsning på fornybar energi.

DC Crew 0262x
Linn-Cecilie Linnemann.

VR Capital forvalter 1,94 milliarder USD og satser nå hardt på energi Europa. Det nye energiselskapet, Elementum Energy, produserer allerede 800.000 mvh med strøm i året med sine 28 solcelle parker i Øst-Europa. Dette tilsvarer strømforbruket til 80.000 husholdninger i året. I en internasjonal konkurranse om å utvikle navn, strategi og identitet, falt valget på det lille norske byrået Design Container som jobber med flere energi-selskaper i Norge, der i blant Scatec Solar, Energi Norge og Kraftriket.

– Vi har lang erfaring med aktører innen fornybar energi, og arbeider med disse i et globalt perspektiv. Denne sektoren er en viktig del av fremtiden og en nøkkelbrikke i å løse energibehovene og klimautfordringene vi står over som samfunn, sier byråleder Linn-Cecilie Linnemann i Design Container.

– Det er fantastisk å få mulighet til å være med å bygge merkevarer innen fornybar energi også utenfor landets grenser. Å arbeide med VR Capital og Elementum Energy har vært veldig spennende, og vi er overbevist om at Elementum vil bli en nøkkelspiller i det europeiske energi markedet, legger hun til.

Om byrået

Design Container er et digitalt design og kommunikasjonsbyrå som har spesialisert seg innen teknologi, finans og industri. Design Container re-lanserte Energi Norge med ny identitet og merkevarestrategi tidligere i år, og jobber blant annet tett med både Scatec Solar og Embriq, i tillegg til strømselskapet Kraftriket.