Her er det nye KF-styret

Det nye styret til Kreativt Forum er på plass. Her kan du lese om hvem som blir, hvem som kommer og hvem som går.

85503 53899 original
Fra venstre: Sanda Zahirovic i ANTI, Vidar Singh i Clockwork, Martine Flatlie i WAL, Frederik Horn i Ernö, styreleder Eldar Skylstad i Good Morning og Pål Hjorth Berge i Fasett. I tillegg sitter også Kjetill Nybø i Kitchen i styret i sin andre periode.

Tirsdag 13. juni ble det nye styret til Kreativt Forum konstituert. Tre styremedlemmer takker for seg etter endt periode, og nye krefter slipper til.

De som trer av er Olav Svartøien (HK reklamebyrå), Therese Jacobsen (DesignIt), Christian Buksti (Dekode).

Og de
som kommer inn i år er Pål Hjorth Berge (Fasett), Sanda Zahirovic (ANTI) og Martine Flatlie (We Are Live). I tillegg til disse består styret av styreleder Eldar Skylstad (Good Morning), Frederik Horn (Reklamebyrået Ernö), Vidar Singh (Clockwork) og Kjetill Nybø (Kitchen).

– Inkludering og åpenhet

Ifølge styremedlem Pål Hjort Berge vil synliggjøringen av kreative byråers betydning for verdiskapingen i samfunnet være viktig. Samt å bidra til faglig utvikling hos medlemmene i tråd med teknologi og samfunnsutvikling.

Sanda Zahirovic i ANTI gleder seg til å komme tettere på bransjen.

– Kreativt Forum er en viktig bransjeorganisasjon som jeg mener det er løfterikt å få lov til å jobbe med. Jeg gleder meg til å bidra til utviklingen av Kreativt Forum og ikke minst lære mer om utfordringene vi står ovenfor sammen med de andre styremedlemmene, sier Sanda Zahirovic.

Vi spør nytt styremedlem og kreatør i We Are Live, Martine Flatlie, om hva hun tror er viktig for Kreativt Forum i den kommende perioden.

Jeg tror det blir viktig for KF å sikre at flere ønsker å jobbe med kreativ kommunikasjon i årene som kommer. Jeg tror også vi bør jobbe for mer inkludering og åpenhet i bransjen. At vi stimulerer til enda flere gode fagdiskusjoner med enda større takhøyde.

Jeg gleder meg og føler meg beæret over å få sitte i et styret som har en så viktig funksjon, og som består av så mange dyktige mennesker. Jeg tror vi kan få til masse bra i tiden fremover, avslutter Flatlie.