Nytt KF-styre på plass

Onsdag 6. juni ble det nye styret til Kreativt Forum konstituert. Fire styremedlemmer takkes for innsatsen og blir erstattet av nye krefter.

89831 f8229 original
Stockfoto eller ei: Sammen er vi dynamitt.

De fire nye i Kreativt Forums styre er: Maria Lima (daglig leder i Stir), Kristian Kristiansen (daglig leder i SMFB), Behnam Farazollahi (strategisk rådgiver/partner i ANTI) og Eirik Sørensen (kreatør i TRY). De ble alle enstemmig valgt inn i styret av generalforsamlingen i april.

Martine Flatlie (kreativ leder i Naug & Venner) og Pål Hjorth Berge (daglig leder i Fasett) fortsetter i sitt andre år som styremedlemmer og Eldar Skylstad (strategisk rådgiver i Good Morning) fortsetter som styreleder.

– Jeg har tro på at vi med dette har en svært god sammensetning, og ser frem til et år med et engasjert og aktivt styre, sier Benedikte Løvdal, daglig leder i Kreativt Forum.

Nye definisjoner av «kreativ kommunikasjon»

Maria Lima, daglig leder i Stir.Det ferske styremedlemmet Maria Lima har bred erfaring som digital prosjektleder, rådgiver og nå daglig leder i byråer som Screenplay, Making Waves, Ernö, Isobar og Vizeum. Som daglig leder i det digitale animasjonsstudioet Stir representerer hun et selskap som utnytter potensialet i den eksplosive veksten som foregår med levende bilder på alle plattformer.

– Den teknologiske utviklingen åpner for andre definisjoner av hva som kan betraktes som kreativ kommunikasjon enn tidligere. For at merkevarene skal kunne kommunisere effektivt via svært ulike plattformer, kreves det ofte involvering fra aktører med svært ulik fagkompetanse, forteller Maria Lima.

Lima mener derfor at vi vil se enda større grad av samarbeid mellom ulike faggrener i utviklingen av kreativ kommunikasjon.

– Bransjeglidning gjør samtidig et medlemskap i Kreativt Forum aktuelt for flere grupper enn tidligere. Samlet utgjør dette et stort potensial i form av hva KF kan tilby av samlingspunkt og tjenester til medlemmene. Det blir derfor spennende å få være med på diskusjonene rundt KFs fokusområder framover, avslutter Maria Lima.

De som går ut av styret etter endt periode er: Vidar Singh (GK/Clockwork), Frederik Horn (daglig leder i JCP PR & Advertising), Sanda Zahirovic (ANTI/Tom Wood) og Kjetill Nybø (Kitchen).