Nytt byrå ser dagens lys

På begynnelsen av året sluttet Christian Bråthen-Nordland og Jostein Syvertsen i kristiansandbyrået Fundament. Nå har de startet opp S & B-N.

39689 f2d34 original
Ronny Reisvold, Jostein Syvertsen og Christian Bråthen-Nordland. Foto: S & B-N

De har ganske enkelt laget byrånavnet etter partnernes navn, altså S for Syvertsen, B-N for Bråthen-Nordland. Ved oppstart i juni ble byrået en trio, etter at de fikk med seg formgiver Ronny Reisvold på laget. S & B-N har som mål å samarbeide med Sørlands-bedrifter som vil opp og fram.

– Vi ønsker å bidra til å sette Sørlandet på kartet gjennom godt håndverk og gode resultater for våre kunder, forteller Christian Bråthen-Nordland.

Byrået har rukket å jobbe med kunder som Hennig-Olsen Is, Fædrelandsvennen, SmartCare og Yess! Hotel og Aquarama.


Inne hos S & B-N.

Samtidig, men hver for seg

– For noen måneder siden bestemte Jostein Syvertsen og jeg oss for å forlate Fundament. Vi hoppet av samtidig, men hver for oss, uten å ha noe nytt å gå til. Eneste mål var å utfordre oss selv til å tenke og ikke minst starte på nytt, fortsetter Bråthen-Nordland.

Han og familien var så og si igang med å pakke for søke lykken i Oslo. Syvertsen hadde planlagt å jobbe med utvikling av trygghetsalarmer for mobiler. Men begge ble kontaktet av tidligere kunder interessert i å fortsette samarbeidet. Etter noen møter og grubling bestemte de seg for å starte et lite byrå.

Globalt og lokalt

– Vi selger vår spisskompetanse og vårt nettverk. Kundene skal slippe å kjøpe kompetanse de allerede har i sin egen bedrift, men kan bruke oss til å sette sammen de beste fagpersonene for ulike oppdrag. Med denne løsningen kunne vi jobbe med kunder av ulike størrelser, med både internasjonalt, nasjonalt, regionalt og lokalt nedslagsfelt. Vi bestemte oss også for å fokusere på Sørlandet ettersom dette er en landsdel i utvikling og ikke minst et marked vi har mye erfaring fra, forteller Bråthen-Nordland.

Sjekk ut byråets nettside her.