Nytt hode til Molte

Sindre Moen er blitt fast ansatt i film- og animasjonsavdelingen til Molte Media as, selskapet som oppsto da flere miljøer innen film, video, animasjon og grafiske tjenester slo seg sammen i 2015.

76736 68a69 original
Sindre Moen er blitt fast ansatt i film- og animasjonsavdelingen til Molte Media as.

Sindre Moen er blitt fast ansatt i film- og animasjonsavdelingen til Molte Media as.

– Sindre har jobbet som freelance i Molte på flere prosjekter det siste året og har alltid imponert oss både når det gjelder konseptutvikling og gjennomføringsevne. At han i tillegg til å være en superdyktig designer, animatør og konseptutvikler, snakker japansk og er halvstudert lege, gjorde at vi ikke kunne unngå å ansette ham på fast basis, sier Johanne Lund, produsent i Molte.

Selv sier Sindre at han gleder seg til å jobbe med så flinke folk som det er i Molte og at han vet de kan få til veldig mye bra arbeid sammen.

Om Molte Media

Et content marketing-selskap og innholdsleverandør som ble etablert i 2015 da firmaene Toxic, VideoWorkshop, Webcast og de grafiske ressursene fra Sportmedia slo seg sammen. Kundelisten består av blant andre Norges Fotballforbund, Telenor, AF Gruppen, Canal Digital, Eltek, Kreftforeningen, Orkla, Geelmuyden-Kiese og Teknisk Ukeblad.