Nytt talent til SDG

Adrian Wollum Hansen går rett fra skolebenken på Westerdals til Scandinavian Design Group.

Sdg
Adrian Wollum Hansen.

–Jeg ble først kjent med Adrian da han jobbet med opptaksprøvene til Westerdals. På tre år han vokst enormt som designer, og har opparbeidet seg en imponerende portefølje siden den gang. Et designtalent vi er storfornøyde med å få på laget, forteller Creative Director Nicklas Haslestad i SDG.

– Å få muligheten til å jobbe sammen med noen av bransjens beste er et privilegium. For meg har SDG alltid utpekt seg som særegent best – mest fremoverlent og med et tydelig fotavtrykk og kjærlighet for faget. Jeg er stolt og ydmyk over å få muligheten til å være en del av dette stjernelaget, sier Adrian.

Adrian var intern hos SDG høsten/vinteren 2019, og fikk deretter tilbud om fast stilling da han var ferdig med Bachelor-oppgaven.

– Vi var så heldige å få lov til å bli kjent med Adrian som design-Intern her i SDG. Allerede da skjønte vi at han var en naturlig del av laget, og fremtidens SDG. En fantastisk dyktig og ambisiøs designer som vi er overbevist om at kommer til å løfte SDGs leveranser og bli en viktig del av designteamet vårt, forteller Managing Director Anne Marie Brady.

Om Scandinavian Design Group

Scandinavian Design Group ble etablert i 1987. SDG spesialiserer seg på helhetlige og integrerte merkevareopplevelser for norske og internasjonale kunder som A-lab, Amerikalinjen, Blossa, Boots Apotek, Eie Eiendomsmegling, Entur, Fremtind, Hav Eiendom, Innovasjon Norge, KLP, Maxbo, NHO, Sparebank 1, Sparebanken Møre og Vipps.