Nytt team til Fasett

Kommunikasjonsbyrået Fasett har ansatt Helene Egeland og Martine Østrem som nytt kreativt team. Førstnevnte er prisvinnende AD og illustratør mens den andre er nyutdannet tekstforfatter fra Westerdals.

95535 ddcc2 original
Martine Østrem og Helene Egeland. Foto: Marthe Reienes/Fasett

Helene Egeland har tidligere erfaring fra Kitchen og DDB, og de siste årene har hun jobbet frilans som illustratør for en variert kundegruppe – fra Morgenbladet til McDonald’s. Martine Østrem fullførte sin bachelorgrad i tekst og skribent i vår og har med seg kreatørpraksis fra Los & Co.

– Fasett er et faglig sterkt miljø som vi som ferskt team ble rådet til å kontakte. Da de søkte etter et kreativt team tok vi kontakt og ble mottatt på en måte som positivt bekreftet både det vi hadde hørt og det vi kjente til selv fra før om byrået, sier Martine. Helene fortsetter:

– Etter flere år som illustratør dukket det opp en mulighet jeg ikke kunne si nei til. Jeg ser skikkelig frem til å bli inspirert av et levende miljø med finfine kollegaer, idésterke hoder og masse kreativt påfyll. Januar kan bare komme. 2020 blir et bra år for Martine og meg!

De to har avsluttet sine pågående engasjementer og begynner allerede 6. januar i Fasett. Daglig leder Pål Hjorth Berge ser fram til neste år.

– Fasett har som et klart mål å bli blant de beste, og for å få til det er vi avhengige av både dyktige medarbeidere, og dyktige kunder, som deler våre ambisjoner. 2019 er nok et år som viser vi er på god vei, og med Helene og Martine på plass blir vi ganske enkelt enda bedre på det som er vår hovedleveranse, nemlig kreative løsninger som skaper verdi for våre kunder. Vi gleder oss til 6. januar, sier en fornøyd Berge.

Fasett teller (snart!) 25 ansatte, med forventet omsetning i 2019 på ca 30 mill. Fasett har vunnet en rekke kreative priser nasjonalt og internasjonalt og har oppdragsgivere som Sandnes Sparebank, Altibox, Rørleggerkjeden VB, Universitetet i Stavanger og DNV GL på kundelisten.