Ødegaarden til Morgenstern

Designer Jørgen Ødegaarden blir en del av Morgenstern når han etter 12 år gir seg som freelancer.

94630 871f3 original
Ole Hustad og Jørgen Ødegaarden i Morgenstern.

Jørgen Ødegaarden har vært innom de aller fleste reklamebyråer i Oslo. Forrige gang han var fast ansatt var det i TRY Reklamebyrå, men Morgenstern blir hans første byrå på veldig lang tid.

– Jeg føler tiden endelig er inne for å bli en fast del av inventaret til et byrå etter mange år på loffen, sier Ødegaarden.

En mann som ikke vil bli ansatt

– Vi har jaktet på Jørgen i mange år, og vi hadde vel egentlig gitt opp å få ansatt Jørgen. Så når Jørgen sendte mail hvor det bare sto «Jeg er klar», var det bare å kaste seg rundt, sier daglig leder Ole Hustad i Morgenstern.

Ødegaarden har vært innom Morgenstern i mange runder som freelancer, og Ole Hustad er sikker på at ansettelsen blir en god match.

– Jørgen er blant bransjens aller mest premierte designere og vi er heldige som får ham på laget. I tillegg er han jo en knakende bra fyr, sier Hustad.

– Jeg kjenner gjengen i Morgenstern godt fra før, og er trygg på at jeg kommer til å trives med fast jobb. Det er som de sier, «livet er for kort til å ikke jobbe i Morgenstern», avslutter Ødegaarden.