Oktan Apropos fremst i Sterk Reklame

Oktan Apropos stakk av med hele sju gull i rogalandsbyråenes årlige reklamekonkurranse Sterk Reklame.

8637 24f28 original

Det var i hovedsak byråets arbeid for kulturhovedstaden Stavanger2008 som førte til edelt metall. Kampanjen for Stavanger2008 vant gull i kategoriene Annonser, Kampanjer, Tekst og Åpen klasse, samt sølv i Utendørs kommunikasjon. Byrået gjorde det også godt med kampanjen for Stavanger Aftenblad i forbindelse med valget, som fikk tre gull og ett sølv. Byrået dominerte Utendørskommunikasjon totalt, og tok både gull, sølv og bronse i denne klassen.

Dominerte på interaktive løsninger Melvær&Lien Idé-entreprenør tok andreplassen, med tre gull, tre sølv og to bronse. I klassen for interaktive løsninger var alle de nominerte arbeidene fra Melvær&Lien Idé-entreprenør, som dermed innkasserte alle valører.

– Reklamebransjen i Stavanger holder et svært høyt nivå, spesielt i kategoriene for grafisk design og annonser. Det mente juryen som besto av Morten Sæther fra Innoventure Communication Group, Jørgen Bøhle Bakke fra TRY Reklamebyrå, Marita Viken fra Making Waves, Bjørn Høydal fra Recommended og Thor-Christian Haugland fra SpareBank 1 SR-Bank.

Foto: Fra juryarbeidet.