Oktan Orangeriet mestvinnende byrå i Bergen

Vant fire kuber i SRF KUBEN, den årlige kreative konkurransen arrangert av Salgs- og Reklameforeningen i Bergen (SRF).

83982 ad711 original
Den store vinneren av Salgs- og Reklameforeningen i Bergens årlige kåring, SRF KUBEN, ble Oktan Orangeriet. Foto: Tove Lise Mossestad

Salgs- og Reklameforeningen i Bergen (SRF) har for 10. året på rad kåret de beste kreative arbeidene som er laget i Bergensområdet. 25 byråer var med i konkurransen, noe som er ny rekord. Tre byråer skilte seg ut, med Oktan Orangeriet i spissen som vinner av fire kuber. Deriblant i klassene Kampanje for BKK, Utendørs for Skyss og Åpen klasse for NordicBet.

Knowit Experience og Reklamekollektivet stakk av med tre priser hver. Knowit vant blant annet i Motion Graphics og Håndverk med arbeid for TV 2/Monster Entertainment. Reklamekollektivet i Identitet og Annonser med arbeid for Ulriken643. Byrået vant også Folkets pris med arbeid for samme kunde.

Trine Sejrup vant for andre år på rad prisen for beste Studentarbeid. Happy Studio ble kåret til Årets nykommer og byråene MK Norway, Overhaus og Backelite vant også hver sin kube.

– Lever beste velgående

– Ny rekord i antall byråer er fantastisk og det viser at det kreative miljøet i Bergen lever i beste velgående. Det er utrolig kjekt å se hvor mye bra arbeid som blir laget i Bergen. Vi må også gi stor honnør til juryen som har lagt ned et kjempearbeid, sier Mariell Sæternes, daglig leder i Salgs- og Reklameforeningen i Bergen.

Juryen for SRF KUBEN 2016 bestod av juryleder Christian Bråthen-Nordland fra S&B-N, Catharina Eberlin fra Burson-Marsteller, Ole Andreas Finseth fra Kitchen og kunderepresentant Anita Østerbø fra Fana Sparebank.