Ole Henrik Stubberud ny partner i GK

Etter fire år som kreativ leder tar Stubberud steget inn i partnerskapet.

Ole Henrik Stubberud
Kreativ leder Ole Henrik Stubberud i Geelmuyden Kiese blir partner i byrået.

Geelmuyden Kiese utvider partnerskapet i Norge med Ole Henrik Stubberud, som i dag er kreativ leder og art director i byrået. Stubberud har jobbet i GK siden 2017.

– GK skiller seg ut med en stor bredde av ulike fagpersoner. Gjennom det kombinerer vi strategisk samfunnskommunikasjon med hele den kreative verktøykassen, fra finansiell kommunikasjon til reklame. Oppdragene våre starter alltid med å utfordre og definere hva problemet er, for det er i det de beste løsningene ligger. Kreativitetens kraft til å skape endring har GK jobbet med lenge, noe jeg opplever at det nye eierskapet ønsker å bli enda sterkere på. Da er det en ære å bli invitert inn i partnerskapet og få ta del i den utviklingen, sier Ole Henrik Stubberud.

Han har en lang karriere som kreatør og art director bak seg. Før han begynte i GK, jobbet han i 10 år i Kitchen og i syv år i Ogilvy & Maher.

I GK har han sammen med sin faste makker, tekstforfatter Trygve A. Tønnesen, gjort prisvinnende jobber for blant annet Yara, Bertel O. Steen, Manpower og Arbeidstilsynet.

– Vil styrke vår utvikling av selskapet

Under Stubberuds tid som kreativ leder har GK blant annet blitt mestvinnende byrå i det som blir kalt verdensmesterskapet i content, Content Marketing Awards, i seks år på rad.

– Ole Henrik er enormt dyktig faglig, både som rådgiver og som leder. Han forstår hvordan man kan bruke kreativitet for å skape reell endring for både virksomheter og samfunnet. Ole Henriks inntreden i partnerskap vil styrke vår utvikling av selskapet innen kreativ samfunnskommunikasjon, sier Karne Lykkebo, managing partner for GK Gruppen.

GK har tre andre partnere i Norge: Margrethe Geelmuyden, Geir Ove Harnes og Severin Roald. De andre partnerne er managing partner Karne Lykkebo, Christian Grønning, Hanne Schmidt, Mikkel Salgaard Bendtsen og Rasmus Winther i Danmark, og Jonas Nilsson i Sverige.