OMA og Tarek Selim gjenforenes i Tinagent

Tinagents satsing på filmproduksjon fortsetter når OMA signeres som ny regissør.

Tinagent Presse0581 raw
Trine Guttulsrød, OMA og Tarek Selim. Foto: Jonathan Vivaas Kise

– Jeg har vært så heldig å produsere for OMA de siste to årene og er utrolig glad for at han har takket ja til å fortsette samarbeidet her i Tinagent. OMA er en svært dyktig regissør som har en unik evne til å lage morsom og effektiv reklamefilm med ordentlig trøkk i. Jeg gleder meg skikkelig til å se hva mer vi kan få til sammen, sier Tarek Selim, produsent i Tinagent.

OMA er en regissør med bred erfaring fra en lang rekke produksjoner og har tidligere hatt regi på reklamefilmer for kunder som Elkjøp, Widerøe, Burger King og Pepsi. Han har tidligere vært tilknyttet Fantefilm og FUS.

– Det føles veldig naturlig å fortsette samarbeidet med Tarek i Tinagent. I tillegg virker hele gjengen her bare gjennomgående sylproffe og samtidig så herlig å jobbe med. Så nå gleder jeg meg til vi skal lage masse god reklamefilm fremover sammen, sier OMA.

– OMA er et supert tilskudd til stallen for Tinagents videre satsing på filmproduksjon. Tarek og OMA er et råbra team, og vi er veldig glade for å ha dem begge med oss på laget, sier partner Trine Guttulsrød.