Omega velger This Is som byråpartner

Omega, en av verdens mest anerkjente urprodusenter, velger kommunikasjonsbyrået This Is som partner i det norske markedet.

Omega Montre 131 25 29 20 99 002 Constellation 4 5 H Dx
Omegas «Constellation» ble lansert i 1952.

– Omega er en utrolig spennende merkevare som vi er stolte over å få representere. Deres historie, ikoniske klokker og sterke arv er imponerende! Vi ser veldig frem til dette samarbeidet og løfte Omega på det norske markedet, uttaler Katrine Kvalsund, partner og head of PR i This Is.

Første klokken på månen

Omega ble grunnlagt i 1848 i La Chaux-de-Fonds, og har blitt et symbol på presisjon. Med banebrytende teknologier som Co-Axial urverket og en historie knyttet til alt fra idrett til romforskning, har Omega etablert seg som en ledende aktør i klokkeverdenen. Deres ikoniske Speedmaster Professional var den første klokken på månen i 1969.

– Vi i Omega jobber alltid langsiktig i alt vi gjør og vi har derfor valgt å samarbeide med This Is for å øke merkekjennskapen gjennom PR og Event på det norske markedet, sier Monica Thorén, PR & Markedssjef Nordic.

Katrine Kvalsund This Is
Katrine Kvalsund, partner og head of PR i This Is, er stolt over å få representere Omega i det norske markedet. Foto: This Is

Om This Is

This Is ble etablert i 2004, da som et promoteringsbyrå for artister og plateselskap. I dag er de et kreativt kommunikasjonsbyrå spesialisert innenfor livsstilsegmentet. This Is håndterer alle kommunikasjonsdisipliner, fra PR og strategisk rådgivning til ideutvikling og produksjon av kampanjer og innhold, eventer, sosiale medier og influenser-markedsføring.