Oppfordrer til sengeaktivitet

IKEA og DDB ønsker å få fart på produksjonen av barn i Norge. Med på aksjonen er Ole Paus med en oppdatert versjon av «I en sofa fra IKEA».

Det er DDB som står bak den sengefokuserte reklamekampanjen, med kreativt team bestående av AD Morten Foss og tekstforfatter Bjørnar Buxrud. Kampanjen er for tiden synlig både utendørs og i annonser.

– IKEA er landets uovertrufne hjeminnredningsspesialist. Med denne kampanjen setter de imidlertid sine produkter samt sin kunnskap inn i en større sammenheng. Det synes vi er både morsomt og modig, sier Bjørnar Buxrud i DDB Oslo.

Seng og sang – «I en sofa fra IKEA» av Ole Paus, har fått en lykkeligere slutt slik at folk skal bli inspirert til å hoppe til køys og få fart på produksjonen. For å sette befolkningsvekst på dagsordenen, legger Ole Paus ut på «Bed Aid»-turné med sin nye låt, samt sanger fra hans nye album. Det blir også konserter på IKEAs varehus over hele landet.

Som et ledd i markedsføringen gis den nye låta ut på en CD-singel som skal selges på varehusene. Den gjøres også tilgjengelig for nedlasting på nett, og som ringetone.

Besøk kampanjenettsiden her.