Ormen Lange-film vant pris

«A Journey In Energy» fikk sølv i klassen for filmer innen teknologi og ingeniørvitenskap i konkurransen US International Film & Video Festival.

8323 c976b original

Hele 1100 innslag fra 22 land var påmeldt konkurransen. Ormen Lange-filmen ble kun slått av en tyskprodusert film om Porsche Boxter. Det er Motion Blur som har laget filmen på oppdrag fra A/S Norske Shell.
– Vi er svært stolte av satsingen vår for å gjøre avansert teknologi forståelig og underholdende for både barn og voksne. At vi lykkes på denne måten er helt fantastisk, sier Shells prosjektleder for filmen, Lillian Aasheim.

Inspirert av fysikklæreren. Filmen er den største enkeltstående produksjonen Motion Blur har gjort. Manusforfatter og regissør Andreas Rønning er mannen bak konseptet. Han fant inspirasjon fra fysikklæreren sin, som imprentet i ham at energi er konstant.

Samarbeidet mellom A/S Norske Shell og Motion Blur har også fortsatt med satsing på en egen webside for å lære barn og unge om de muligheter som finnes innen oljeindustrien. Nettsiden www.ormenlangeworld.com viser blant annet filmen i sin helhet.

Filmoppdrag ble til noe større. I utgangspunktet var oppdraget å gjennomføre en stor film om Ormen Lange-feltet som skulle lanseres og brukes internt. Det endte opp med både film, små teasere og trailere, stor web-produksjon og nettspill.

Filmen er skrevet og regissert av Andreas Rønning og produsert av Richard Patterson. Websiden er produsert av Motion blur med Andreas Rønning som kreativ leder, Glenn Stenholm som prosjektleder, David Skauen som designer, Agens som spillprodusent og Espen Horn som executive producer. Etterarbeid og visuelle effekter: Gimpville


Annonse: