Oslo Assembly styrker humorlaget med regissør Joakim Thörn

Filmproduksjonsselskapet har knyttet til seg den svenske regissøren Joakim Thörn.

Joakim Thörnx
Med ryggen mot veggen: Joakim Thörn.

– Vi har de siste to årene jobbet målrettet med å bli mye morsommere i Oslo Assembly. Signeringer som Martin Åkerhage, Perry Eriksen og Eirik og Johannes fra «Hvite Gutter» har vært viktige ledd i denne ambisjonen, sier produsent Jannecke Nordskog.

– Nå styrker vi laget igjen med Joakim Thörn som har en lang track record på å lage morsomme og effektive kampanjer sammen med norske byråer.

Et blikk for de små finurlige detaljene

– Joakim kommer fra produksjonsselskapet Acne i Sverige og har over årene utviklet en svært metodisk tilnærming. Hans møysommelige castingprosesser og blikk for de små finurlige detaljene i menneskers natur har ført til at han har vunnet flere priser i blant annet Eurobest, Guldägget and Roygalan. I tillegg vant han The After Bergman Award i 2015. Det var dermed lett å tenke at Joakim skulle bli Sveriges nye Bergman. Sånn gikk det heldigvis ikke; til det er han alt for morsom, sier Kreativ leder Lars Tovik.

Kunder som har hatt gleden av å jobbe med Joakim er Helsedirektoratet, Infinitum, Telenor, Flytoget, Nordnet, ICA, Barncancerfonden, Filmstaden, Tork, Svenska Spel, Unibet, Google og mange flere.

Thörn er utdannet regissør ved Stockholm Academy of Dramatic Arts. I tillegg har han Art Director-utdannelse fra Berghs School of Communication in Stockholm.

– Vi gleder oss enormt over å få han inn i familien sier Jannecke Nordskog og Lars Tovik.

Du kan se noen av Joakims filmer på https://osloassembly.no/direct...