Oslo Design Fair går til WE Oslo

Oslo Design Fair annonserte denne uken at de har valgt WE Oslo som sin nye byråforbindelse.

94460 61118 original
Oslo Design Fair annonserte denne uken at de har valgt WE Oslo som sin nye byråforbindelse. Foran til venstre: Cathrine Eriksson og Linn Bakke, bak fra venstre: Anniken Fjeldberg og Kristine Lillevik.

Oslo Design Fair er landets viktigste kommersielle arena for designbransjen. Med skjerpet konkurranse fra flere hold ser messen behov for å tydeliggjøre sin profil og sin posisjon, WE Oslo som fikk oppdraget skilte seg klart ut, ifølge leder Cathrine Eriksson i Oslo Design Fair.

– De viste god forståelse for Oslo Design Fair, vårt behov og våre målgrupper. Byrået er nytenkende, samtidig som de jobber grundig og strategisk, med stor interesse for innsikt, sier hun.

– En tydelig bekreftelse

Fra før har WE Oslo kunder som Mester Grønn, Solberg&Hansen, Johaug og Dæhli. Daglig leder Linn Bakke gleder seg over det nye tilskuddet til kundelisten.

– Oslo Design Fair er en av de mest attraktive oppdragsgiverne i designbransjen, en kvalitetsbevisst og ambisiøs kunde. At de velger WE Oslo er en tydelig bekreftelse på at vi konkurrerer i toppskiktet.

Oppdraget for Oslo Design Fair strekker seg utover det rent designfaglige. Kreativ leder Kristine Lillevik mener en tydeliggjøring av messens profil vil måtte gripe inn i hele merkevareopplevelsen.

– Designtenkning i dag handler om å forstå hele kundereisen, se merkevaren i et helthetlig perspektiv. Med dette oppdraget får vi jobbet med alle sidene av Oslo Design Fair, sier hun.

For å styrke teamet har byråët hentet inn styreleder Anniken Fjeldberg som strategisk ressurs i prosjektet. Arbeidet skal være ferdig til Oslo Design Fair 2020.