Osloskolen velger JCP PRAD 

Utdanningsetaten søkte nylig et byrå som kan hjelpe dem med kommunikasjon og medietjenester for Osloskolen. I kamp med en rekke andre byråer, var det JCP PRAD som vant anbudet.

Osloskolen og JCP PRAD71x
JCP PRAD: Jannicke Smevik Hoff, Helge Svendsen, Øivind Kristiansen, Lars Eia Kirkholm Osloskolen: Randi Hagen Eriksrud, Linda Sørfjord, Eva Rekve, Vilde Larsen Sæther, Andrea Rodriguez og Ellen Prerovska Andersen. Foto: JCP PRAD

– Vi jobber med Oslos aller viktigste målgruppe, nemlig barn og unge. Derfor ønsker vi å samarbeide med et byrå som virkelig forstår vårt samfunnsoppdrag, og som kan engasjere lærere, elever og foresatte. JCP PRAD har gjort et kjempeinntrykk på oss, og vi gleder oss til å jobbe med dem de neste årene, sier Kommunikasjonsrådgiver Ellen Prerovska Andersen i Osloskolen.

Byråleder i PR- og reklamebyrået JCP PRAD, Lars Eia Kirkholm, gleder seg stort til å jobbe med Osloskolen.

– Dette blir så gøy! Det å få lov til å være med på å blant annet å rekruttere enda flere flinke lærere til Osloskolen er både givende, viktig og ikke minst morsomt, sier Kirkholm.

– Skiller seg ut

– Osloskolen skiller seg ut fra andre skolekretser på flere områder, mulighetene er flere, mangfoldet er større og ikke minst så er det jo mye større. Det å bidra til å få vist frem alt Osloskolen har å by på er noe vi virkelig ser frem til, sier han.

Prerovska Andersen sier JCP PRAD imponerte med deres evne til å finne løsninger som treffer målgruppen.

– De viste at de har truffet spikeren på hodet tidligere, og på oppgaven de fikk fra oss viste de også imponerende målgruppeinnsikt og gode løsningsforslag. Dette er vi overbeviste om at blir et godt samarbeid, avslutter Prerovska Andersen