Otto vant Sølvfisken

Lotto-filmen med den nyrike hunden Otto i hovedrollen gikk til topps i oktober.

Lotto biff

Tidligere i høst var det klart for neste kapittel i den lange sagaen om Lottomillionærer som ikke er som andre millionærer, og denne gangen ble vi nærmere kjent med lottovinnernes hund, Otto. Dette er første del av en større profil-kampanje for Lotto som vil strekke seg over en lengre periode.

Det er POL som står bak kampanjen, og det er det kreative teamet Janne Brenda Lysø og Christian Lauritzen som står bak ideen. Tangrystan har produsert, med regissør Lars Kristian Flemmen («Parterapi» og «Jul i Blodfjell»).

Jurybegrunnelse: «Lotto har for vane å produsere engasjerende filmer på en lest som vi nordmenn har omfavnet i mange år. Nå er de tilbake. Ikke bare med Lotto, men også med Otto! En sjarmerende film med hunden Otto i hovedrollen. Alle vil vel vinne i Lotto, men lite har vi tenkt på at også hunder eller andre firbente venner kan nyte like godt av en eventuell storgevinst. Filmen er drevet frem av morsomme poenger, detaljer og ikke minst en herlig voice jobb.

Et solid arbeid i et kjent univers med en ny vri og hovedrolleinnhaver gjør at juryen er enstemmig i valget av sølvfisk for oktober. Gratulerer til Norsk Tipping og POL. Gratulerer til Lotto. Gratulerer til Otto.»