Øystein Halvorsen i One Show-jury

Kreativ leder i TRY skal bruke deler av vinteren på å skille klinten fra hveten i en av verdens mest prestisjetunge kreativitetskonkurranser.

87548 43755 original
Øystein Halvorsen med makker Karin Lund. Bildet er fra da teamet vant Kreativt Forums Ærespris under Gullblyanten i mars. Foto: Tor Lie

Reklame- og designkonkurransen The One Show arrangeres av den ideelle organisasjonen The One Club for Creativity, som i dag har annonsert at Øystein Halvorsen skal være med å juryere Direct-kategorien. 200 kreatører fra 34 land over hele verden juryerer årets konkurranse.

– En ære å bli spurt

– Å sitte i jury er noe av det mest inspirerende man kan gjøre som kreatør. Synes ofte man får mye mer ut av det enn å gå på seminarer og foredrag. Og One Show er en av de virkelig store, internasjonale konkurransene, så det er klart at det er en ære å bli spurt om å sitte der, sier Halvorsen i en kommentar til kreativtforum.no.

– Nå venter det først noen måneder med intens online-juryering, før det blir tradisjonell juryering på Den Dominikanske republikk i midten av mars. Det siste gjorde det selvfølgelig også lettere å si ja.

Halvorsen er den fjerde nordmannen som har One Show-jurytjeneste dette tiåret. Tidligere jurymedlemmer er Endre Berentzen (2016), Dagmar Kollstrøm (2013) og Tore Woll (2011).

Prisutdelingen foregår i løpet av Creative Week i New York i mai.