På flyttefot: Knowit i sentrum

Knowit er ifølge seg selv «et nordisk kraftsentrum for digitale løsninger». Nå samles Knowit-selskapene i Oslo på Tullinløkka – Oslos nye innovasjonsdistrikt.

Fasade
Knowit disponerer tre etasjer i det 10. etasjers kontorbygget som har reist seg der Universitetsgata møter Pilestredet.

2. mai 2022 samles Knowit-selskapene i Oslo med sine nesten 700 medarbeidere i Universitetsgata 7 og Oslos nye spennende bydel: Tullinløkka/St. Olavs plass. Der ligger alt til rette for innovasjon, kreativ utfoldelse og gode opplevelser i et inspirerende miljø.

Knowit disponerer tre etasjer i det 10. etasjers kontorbygget som har reist seg der Universitetsgata møter Pilestredet, i hjørnet av kvartalet mellom de to gatene, St. Olavs gate og Kristian Augusts gate. Bygget er oppført med de høyeste krav til miljø, bærekraft og tilgjengelighet utvendig som innvendig, og Knowit har fått tilpasset sine arealer med spennende løsninger til funksjonalitet, tverrfaglig samhandling og trivsel.

Tullinløkkax

Ute på gateplan, i bakgården og gatene rundt, vokser det frem en ny og pulserende bydel med restauranter og utesteder. På taket åpner snart Oslos flotteste takterrasse-restaurant.

Etter å ha vært spredd på forskjellige adresser i Oslo, samles nå alle Knowits selskaper og kontorlokasjoner i Universitetsgata 7. Dette legger til rette for enda tettere og mer omfattende samarbeid mellom Knowit og kundene.

Amund Brandsrud
Amund Brandsrud, administrerende direktør i Knowit Experience.

– Gjennom pandemien har vi lært mye om hva fleksible arbeidsløsninger og hjemmekontor kan gi av gevinster. Men vi har også fått understreket hvor viktig det er å ha en felles arbeidsplass for å utvikle de virkelig gode løsningene og bygge en sterk bedriftskultur. Vi ser på samlokaliseringen av Knowit som en milepæl i utviklingen av Knowit i Norge, og et konkurransefortrinn, sier Amund Brandsrud, administrerende direktør i Knowit Experience.

Om Knowit

Vi er et konsulentfirma som støtter bedrifter og organisasjoner i den digitale omstillingen. Med en kombinasjon av kompetanse innen IT, design, kommunikasjon og management utvikler vi innovative og bærekraftige løsninger som gir kundene våre høy forretningsverdi. Tjenestene utvikles og leveres av våre fire forretningsområder Solutions, Experience, Connectivity og Insight. Knowit har vært notert på den Nordiska Börsen i Stockholm siden 1997.