Påfyll i Pudder

Foto- og stylingbyrået Pudder Agency utvider med set designer Live Berg og stylist André Rønning.

Pudderino
André Rønning og Live Berg.

Live Berg er utdannet produktdesigner fra København og jobber i dag med både set design og styling til foto, i tillegg til produktdesign. Som set designer og stylist har Live bred og variert erfaring, og hun jobber med kunder innen alt fra mote, interiør, mat og produkt. På kundelisten finner man blant andre Varsity, Black cat, Obos, DNB, Dressmann, Oda, Heymat og Røros Tweed.

Live Berg 2 rauma
Fra arbeider av Live Berg for Black Cat, Rauma, Norwegian Presence, Airthings, Oda og Varsity.
Live Berg 1 blackcat
Live Berg 3 norwegianpresencex
Live Berg 5 airthingsx
Live Berg 6 varsity
Live Berg 7 blackcat
Live Berg 7 odax
Live Berg 8 Obos

André Rønning har bred erfaring fra norsk motebransje etter mange år som stylist, moteredaktør og presseansvarlig. Han er også en av få stylister som jobber mye med herremote, og han er moteansvarlig for herreutgivelsene til magasinet Elle. André jobber med kunder som Swims, Match, Fornebu S og magasinet Elle i tillegg til artister og reklameoppdrag.

André rønning 1 elle
Arbeider av André Rønning for Match, Elle og Bernhoft.
André Rønning 2 elle
André Rønning 3 elle
André Rønning 4 match jpg
André Rønning 5 match jpg
André Rønning 4 match
André Rønning 6 bernhoft
André Rønning 7 bernhoft

– Både Live og André er stylister vi har jobbet med og satt pris på i mange år. Derfor betyr det mye for oss at de ønsker å være en del av det fellesskapet Pudder representerer. Vi får nok en gang fantastiske folk med på laget, og er stolte av å kunne tilby set design samt styrke oss på styling. Vi kunne ikke startet 2024 på en bedre måte, sier Maren Helly-Hansen Sørbye og Hilde Holta i Pudder Agency.