Påfyll og nytt hjem for Patchwork

Patchwork vokser og styrker teamet med tre nye ansatte, samtidig som de flytter fra loftet på Lilleborg til store nye lokaler i den gamle margarinfabrikken på Tøyen.

84956 d2b70 original
Fra venstre: Jill Bottolfsen, Anders Rydning, Johanne Lindvig og Merethe Nyvold Johannessen.

Patchwork har opplevd stor vekst i Norge de siste årene. Nå styrker de teamet med ytterligere tre personer og flytter til større lokaler i Borggata på Tøyen. Der har de plass god plass til videre vekst. De tre siste inn på teamet er Jill Bottolfsen, Anders Rydning, Johanne Lindvig.

Radioveteran

Jill begynte som Account Manager i Patchwork i mars i år. Hun har jobbet i mediebransjen siden 1989 og startet opp Radio Oslofjord på Nesodden før hun ble headhuntet til Radio 1. Der har hun jobbet flere tiår med alt fra stuntrapportering og programleder til konseptutvikling og sponsorater. Ifølge sin nye arbeidsgiver har hun jobbet mye med prosjektledelse og har en unik evne til å bygge relasjoner samtidig som hun har fokus på oppgaver og detaljer.

Journalist og skuespiller

Anders har siden januar i år jobbet som Community Manager i Patchwork. Han har studert Strategic Market Creation på CBS i København. Han har jobbet som journalist i TV 2 og kom sist fra Anti. Han har også spilt i flere norske filmer, blant annet «Pornopung» og nylig hadde han en rolle i «Burning 2». I Patchwork jobber han blant annet med en av byråets aller største kunder, Robert Bosch, samt Dr.Oetker, Haugen-Gruppen og Arcus.

TV og festival

Johanne er utdannet journalist og har studert kultur og prosjektledelse på høgskolen i Lillehammer. Hun har jobbet med TV i NRK før hun jobbet med forbrukerjournalistikk i Prisjakt.no. Johanne har lang erfaring med festivalarbeid og har blant annet vært campsjef på Slottsfjellfestivalen i Tønsberg. I Patchwork jobber hun som Project Manager, og begynte i byrået i april.

– Patchwork Norway har hatt en eventyrlig vekst de siste to årene. I 2016 ble omsetningen tredoblet samtidig som selskapet endte med en god bunnlinje, sier administrerende direktør Merethe Nyvold Johannessen.

– Vi har funnet en sunn måte å vokse på, der vi både driver økonomisk godt og hele tiden har gjort gode nyansettelser som dekker det behovet kundene våre har. Vi flyttet i april fra et overbefolket loft på Lilleborg til den 600 kvm store margarinfabrikken på Tøyen. Her har vi tilrettelagt for stadig videre vekst og vi gleder oss til fortsettelsen.