Parkdressen.no til Awake

Awake skal jobbe med Parkdressen.no, en kunde med en sirkulær forretningsmodell som kler det bærekraftige byrået godt.

95514 16081 original
Marte Alstad Hansen, Henrik Hojem og Camilla Elise Berg.

Parkdressen.no er en utleietjeneste av parkdresser av beste kvalitet på markedet, som du leier for en lav månedlig pris. Dressene leveres rett i barnehagen eller hjem på døra.

– Det er veldig inspirerende å kunne ta fatt på kommunikasjonen til en kunde som tenker bærekraftig i alle ledd. Parkdressen.no er i tillegg leken og uredd, noe som gjør at vi kan tenke utradisjonellt og fremtidsrettet, sier kreativ leder Marte Alstad Hansen.

80 prosent kjøper nytt

Etter en spørreundersøkelse Awake gjorde sammen med kunden tidligere i år, viste det seg at 80 prosent av foreldrene kjøper nytt hver gang de skal skaffe parkdress. Ut i fra responsen på undersøkelsen er svarene representative for foreldrene til Norges 290.000 barnehagebarn. Det er veldig mange nye parkdresser! Dette ønsker Parkdressen.no å endre på.

– Folk ønsker å gjøre bærekraftige valg, men vet enda ikke helt hvordan. Vi mener at vi må løse personlige behov på en bedre måte enn det gjøres i dag. Samtidig må vi sørge for at tjenesten både er bærekraftig og lønnsom, sier daglig leder Henrik Hojem som også er gründer av Parkdressen.no.

– Parkdressen.no er en ideell kunde for Awake. Vi ønsker å jobbe med kunder som er våkne, fremoverlente og ønsker å ta et større samfunnsansvar, sier daglig leder Camilla Elise Berg i Awake.

– Det er helt naturlig for oss å velge Awake som kommunikasjonsbyrå. At de gjør kun bærekraftige prosjekter er helt i tråd med våre verdier, avslutter Henrik Hojem.