Penger til Tarantinos nygamle krigsprosjekt

Endelig ser det ut til at Tarantinos filmprosjekt med utgangspunkt i andre verdenskrig får pengestøtte nok til å begynne innspillingen.



Etter fjorårs-floppen «Grindhouse» har det vært vanskelig for prduksjonselskapet Weinstein og Co. og få med økonomiske samarbeidspartnere på filmatiseringen av Quentin Tarantinos andre verdenskrigs-prosjekt. De har lenge vært uten hell, men nå kan det se ut som at Universal Pictures er interesserte i å være med.

Manuset de ønsker støtte til forteller to parallelle historier som i løpet av filmen smelter til sammen til en. Den ene følger en gruppe tidligere fanger, som nå er soldater, i deres jakt på en gruppe nazister, den andre følger en ung jødisk kvinne som vil hevne seg på samme nazist-gruppe etter at de drepte foreldrene
hennes.

Ingen roller er besatt enda, men Tarantino har angiveligvis hatt møte med Brad Pitt og diskutert mulighetene for å få med han i en ledende rolle.

Universal vil, om avtalen går i orden, være med å finansiere selve filmen samt håndtere den internasjonale distribusjonen.