Petter Holmsen til Motion Blur

Den Netflix-aktuelle regissøren er signert til å lage reklame hos Motion Blur.

Imagex
På jobb: Petter Holmsen og filmcrew.

Petter Holmsen tar med seg åresvis med erfaring innen TV og spillefilm. Han har hatt regi på blant annet TV-serien «Aldri Voksen», flere episoder av Harald Zwarts TV-serie «Oljefondet», og spillefilmen «Fjols til Fjells». Senest har Holmsen skrevet og hatt regi på sitt hjertebarn, den nye Netflix serien «Post Mortem: Ingen dør på Skarnes», som hadde premiere på streaming-giganten 25 august til gode anmeldelser, både i inn- og utlandet. Serien ble til og med anbefalt av storavisen New York Times og på Forbes.com.

Mellom slagene har Holmsen også hatt tid til å lage en del reklame, som inkluderer et gull i Epica Awards i 2016.

– Motion Blur Commercials tar imot Petter med åpne armer! Jeg har ventet lenge på at han skal ha tid til å lage reklame igjen, og gleder meg til å samarbeide med en så talentfull regissør. Petter har en skikkelig gave for personregi og humor, noe jeg vet det norske markedet alltid ønsker seg mer av, sier eksekutiv produsent Nina Lorentzen.

– Jeg gleder meg stort over å kunne returnere til reklameverden og leke i et kortere format igjen. Det gleder meg ekstra å kunne gjøre dette med gode kollegaer i Motion Blur, sier Petter Holmsen.

Se noe av Holmsens tidligere arbeid her.